MY PLANS

 

 

 

 

LIFE

Jag kommer att spendera sommaren i Sverige! Jag ska umgås med min familj och vänner, jobba och planera framtiden. Det kommer bli en bra sommar! Förutom sommaren, tänkte jag även berätta om mina planer inför hösten. Det har med musik att göra! Som ni vet, så har jag en del svårigheter att överkomma vad det gäller mitt tillstånd kring störningen i mitt nervsystem för att kunna sjunga. Men musik är trots allt min dröm! Så planen är att studera musik i USA, en kortare period. Jag skulle helst vilja gå en kurs med inriktning ‘sång och framträdande’, men vet inte om jag skulle klara av det med tanke på omständigheterna. Men! Om jag kan acceptera mitt tillstånd i relation till hur det påverkar sången och göra det bästa jag kan, utifrån förutsättningarna jag har här och nu, då fixar jag det. Men hur gör man det? Hjälp mig! Det är i alla fall mitt prio, men det finns många andra områden också, som låtskrivande exempelvis. Det är planerna!

English:

I’ll spend the summer in Sweden! I’ll socialize with family and friends, work and plan the future. It’ll be a great summer! In addition to the summer, I thought I can also tell you about my plans for the fall. It has something to do with music! As you know, I’ve some difficulty to overcome my condition regarding the disorder on my nervous system in order to sing. But after all, music is my dream! So the plan is to study music in the U.S., a shorter period. I’d like to study a course with the focus ‘vocal performance’, but I don’t know if I could manage that, due to the circumstances. But! If I can accept my condition in relation to how it affects the singing and do the best I can, based on the pre-conditions I have here and now, then I can do it. But how do you do that? Help me! However, that’s my number one prio, but there are also many other subjects, like songwriting for example. That’s my plans!

  1. Vet inte hur en gör men, tänker mig, lita på processen, ”the journey is the destination” lixom. Låt det ta sin tid. Hitta en balns mellan att leva i nuet och se framtiden. Var beredd på fall men att komma ihåg att för varje fall och varje gång du då reser dig upp blir du starkare (det har du bevis på). Och njut av de goda stunderna. Lite så tänker jag:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..