Så var det bara 12 månader kvar tills nästa gång…

Hur var er jul?

Min var supermysig och superlugn. Vi hade bestämt oss för att inte köpa några julklappar alls i år utan istället göra goda gärningar och skänka pengarna. SÅÅÅ värt. Man slapp stressen både innan och under själva julafton. Nu hann man faktiskt sitta lugnt och prata lite med hela tjocka släkten. Vi spelade musik och spel när de minsta barnen öppnade sina klappar. Så mysigt!

Hur firade ni? 

Eftersom jag bestämde mig för att lägga bort både mobil och kamera så mycket som möjligt under båda mina julaftnar (skilda föräldrar ni vet) så har jag inte så mycket bilder att erbjuda (mer än de som redan finns på insta), men tänkte att jag bjuder på en outfit-plåtning jag gjorde med duktiga Frida Möller innan det blev såhär jäääklans kallt! Haha jag fryser bara av att TITTA på de här bilderna ;P 

Photos by: Frida Möller

 Topp: H&M
Byxor: Forever21
Skjorta: Monki
Skor: Dr Martens (kär!)
Klocka: Michael Kors
Örhänge: Monki

Naglar: Grymma Celina Rydén 

<3 

 1. Du hade en gång en blogg, med bilder och roligt text, men det var så länge sen så länge sen, svara mig nu, var är du nu, jag bara undrar, var är du nu?
  Miss you Molly!!

 2. Hej det skulle betyda grymt mycket om du hade kunnat kolla in min blogg. Jag vet att du inte har tid, men jag har precis skaffat en och jag skriver om hur det är att leva med reumatism. Du är en stor förebild för mig och det har du varit ända sedan jag var liten <3

  http://almawikberg.devote.se

 3. Det har du nog hört förut. Jag kan inte förstå att du råkat ut för det du varit med om. Himla synd, en så söt tjej. Det övergår mitt förstånd. Sedan sjunger du som en gudinna, härligt att höra din röst. Dina bandmedlemmar dom njuter dom också, det syns på dem. Sköt om dig tjejen. Du är jättefin, det behöver du inte fundera på <3 Det sade han ju, journalisten också, du får ju lyssna på oss killar när vi ger dig en eloge 🙂

 4. Hej finaste Molly!
  Kan inte du göra en videoblogg om hur du sminkar dig till vardags och vilka sminkprodukter du använder då? Kram på dig bästa förebild <3

 5. Hejsan, galet snygg outfit är det på bilderna! 😀
  Min jul har typ varit sämst i år… men jaja. Så är det. Vi såg väl annars Kalle Anka halvt, och åt julmat till middag. Öppnade lite presenter. Thats it typ. 😛
  Vill också säga att det var grymt kul på din videoinspelning även fast det var svinkallt och jag snubblade på någon sladd… xD Tack för att du finns och din musik när livet är ett mess, kram! <3

 6. När man bor i ett snötäckt vinterland i norrland så behövs det inte så mycket för att få till en fin jul 🙂
  Kram på dig fina <3

 7. Hej Molly! Såg på din instagram om den där musikvideon typ och undrar om du kan förklara lite mer här på bloggen eller skriva mer på instagram? Du skrev ju ”mer info kommer snart” och jag vill inte vara någon jobbig som ”tjatar” men 6 januari är ju ganska snart…. Kram till dig:)<3

 8. jag hade nyss lyssnat klart på Monday concept <3 älskar deras podd <3 wow är bara rätt ord , så duktigt fotograf Frida e <3 min jul , den var mysig med släkt och familj <3 så spelade vi och umgåes med varandra <3 stora kramar till världens bästa molly <3 <3 <3 älskar dig molly <3 <3 jag längtar tills få se din nya music video och din nya låt efter nyår <3 Tack molly ,för den vackra sången freak och music video <3 <3 älskar din blogg , e mina favort bloggar , e din molly sanden <3 <3 <3

 9. Vi ger inte heller julklappar till varandra längre utan vi alla åker iväg på en upplevelse tillsammans, nu i år är det en resa till fjällen över nyår 🙂 det är så skönt att slippa stressen och pressen med julklappar.
  Fina bilder! Men om man tittar ut så fryser man bara av att se dom ;)❤️
  Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..