Wish list – Augusti 2018

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks. Länkarna öppnas i nya flikar. 

MINA ÄLSKLINGAR. Årets bästa månad är utan tvekan augusti och det kryper i kroppen när jag tänker på allt jag vill hugga tänderna i. Hehe. Fashion week står och stampar otåligt kring hörnet och jag ska fan i mig leverera detta år. Leverera för att vara jag, det vill säga — jag är inte en fashion guru och har aldrig varit, förmodligen kommer jag heller aldrig bli det. Christian brukar titta förvånat på mig när jag stylar mig själv med hans kläder och mamma brukar säga rakt ut att jag inte ser riktigt klok ut, men det är inte så viktigt. Månadens wish list kommer här!

Befunky collage 38

Set
Set, set och åter fucking set. Jag har två från Gina Tricot som jag dör för (japp de e jag som viftar med håret på bilden till höger), olyckligtvis har mamma lagt beslag på det vita men det är helt ok eftersom jag faktiskt får en anledning att köpa ett nytt för pengar jag absolut inte har. Detta mjukis-set från Gina är ju… en dröm. Men om jag ska försöka borste från min egen dragning till allt som går att sova i så har jag kikat på denna diviga kreation. Vad tror ni? I och för sig vill man kanske lägga sig och sova i det också. Men jag diggar färgen. Annars har vi party-versionen, alltså denna.

Befunky collage 39

Markerad midja
Okej, den där trenden med att bära sådana här shorts… kan vi prata om det? Jag är jätteledsen att säga det men det kan vara bland det fulaste jag sett. Mark my words, mina barn, sådana är plaggen som ni kommer se tillbaka på och skämmas ihjäl över att ni bar. Men det är ett fritt land I guess. Jag chillar vidare i byxor som dessa, med markerad midja och långa, utsvängda ben. Lägg till en enkel topp som denna och jag är fit for fight.

Befunky collage 40

Kostym
Minns ni min hysteri i våras, då jag lade beslag på cirka fyra kostymer i en tid av sinnesförvirrad besatthet? I do. Min kärlek till kostymer har dock inte riktigt svalnat ännu och inte blev det bättre av att jag snubblade över denna från Gina Tricot. Det finns väl inte mycket som utstrålar mer fuck you än en kvinna i kostym? Gärna öppen så att man ser att man inte bär BH och med att par skyhöga klackar för att göra det hela lite mer slampigt. Vi gör det hundra gånger bättre än männen, gänget. Kika på denna om ni känner för att vara lite mer lekfullt klädda.

Befunky collage 41

Håraccessoarer
Hade jag haft lite längre hår och en gnutta tålamod hade jag haft grejer i håret hela tiden. Det har jag i och för sig inte, men det skall ej hindra mig. Jag hittade dessa “hårsnoddar” som på bilden stylats som hårband, hur snyggt är inte det? När jag jobbade som modell under fashion week fick jag uteslutande den frisyren — bakåtslickat och borstat. Väldigt fint. Eller så kan man gå lite mer bananas som jag tenderar att göra och styla med detta hårband. Blommorna är större än modellens huvud. Love it. 

Säg till om det är något särskilt ni vill att jag ska tipsa om!

  1. Hej Olivia!! Kan du snääälla berätta mer kring hur du blev frisk (om du är det helt?) från din ätstörning? Var gick du i behandling, om du gjorde det? Hur accepterade du viktuppgång? Vad har du för förhållande till din kropp idag? Och skulle du säga att du är helt frisk och fri idag? Många frågor nu, hehe, men tror flera är med mig och skulle kunna finna styrka i dina ord! Keep up the good work, älskar din blogg! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..