Idag

Visst har vi alla dagar då vi bara sjunker? Jag kan väl inte vara ensam om att känna mig så jävla tom, eller hur? Visst har vi dagar då vi skrattar och ler och babblar och plötsligt så bara slutar vi? Vi stannar mitt i ett leende, mitt i en mening, och minns den där smärtan som mullrar i oss. Den där obehagliga känslan av att inte vara riktigt hel. Vi känner oss hundratusen kilometer bort ifrån alla andra för att vi plötsligt är de enda som ser. Vi ser meningslösheten i allt, och kanske är det då vi känner smärtan. Kanske är det en kvarlämnad sorg, tusen år gammal, en kvarlämnad insikt om att vi aldrig kommer härifrån. Vi är fast i en cirkel, ja jävlar, vi är fast i en cirkel av meningslös jävla skit som egentligen inte betyder något, och vi fortsätter och fortsätter gå I den där cirkel för lets face it, vi har ju inget bättre för oss. Är det så? Eller snackar jag bara skit nu? Fan, jag borde gå och lägga mig istället för att bitcha på min tillvaro haha. blir alltid såhär arg när jag är trött.
Godnatt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..