Loreal paris

Godkväll!
Jag kom precis hem från en pressvisning för nya Loreal paris i Täby Centrum. Ärligt talat var det rätt tråkigt, men det var kul att få vara där när det öppnade! Skulle mest gå runt till gästerna och visa sminkningarna vi hade, för att göra reklam för produkterna osv.  Som tur var så var Astrid där också så jag var inte heelt ensam.. Vi gick mest runt i höga klackar och tryckte i oss mat och macarons. Fattar ni grejen? Drömmer inte alla om att kunna äta hur mycket macarons som helst?? De är ju så jäävla dyra. Anyway, vi slutade vid åtta, och trodde vi skulle få goodiebags men iiiickee. Så vi fick skjuts hem. Ska fan sova nu, är så himla trött. Imorgon är det temadag och sedan teambuildning med tvåorna och treorna. Puss!
 
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..