Tröttis

En liden liden jordgubb är jag. Gick upp 8 imorse för att förbereda för castings. Åt lite slarvig frukost och drack mitt te, sedan åkte jag och tre andra iväg. Blev en lång biltur. Typ en halvtimme, 45 minuter ish. Castingen var för ett pyjamasmärke, så vi skulle le och låtsas att vi hade ett pyjamasparty, helt enkelt. Det var roligt. Sedan åkte vi hem, och påvägen lyssnade jag igenom podden. Vad tyckte ni om gårdagens avsnitt??

Anyways, nu är jag klar för dagen och ska definitivt sova innan jag hittar på något annat. Senare ikväll pratas det lite om en middag, men vi får se hur en mår. Funderar på att utforska området lite, men det är extremt varmt.

Vi får se, finns massor att göra om man bara orkar. Framförallt kanske jag ska skriva på boken.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..