OM MIG

Salut. Jag heter Olivia Hagéus och är född -97 i Stockholm. Jag arbetar just nu som frilansskribent och bloggare samtidigt som jag skriver på min andra roman och försöker ducka för dagliga sammanbrott. Här på bloggen delar jag med mig av nämnda sammanbrott, bland annat, men också en härlig blandning existentiell ångest, kläder jag inte har råd att köpa och historier från min tid i Paris eller mina år som modell. Jag pratar om knark, ångest, systerskap, hur man är sig själv när man inte vet vem det är och påminner om att aldrig dricka bubbel direkt ur flaskan (man lär sig seriöst aldrig?). Om sex. Döden. Att gå sönder i en miljon bitar och klistra ihop varje skärva. Ja — livet när det är som mest förvirrande, helt enkelt.
Jag hoppas du stannar.

Afterlightimage 3

LÄNKAR
Bli kvar, 2017
Instagram: @Oliviahageus

För samarbeten vänligen kontakta charlotta.renstig@mag.bonnier.se
Här hittar du min medieprofil 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..