12 glittrande timmar

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

Hej gänget!

Glad jävla påsk på er. Solen skiner och Stockholmsborna har tappat det fullständigt, som varje år. Såg precis en man som gick omkring i shorts, linne och flip-flops. Fantastiskt. Vi svenskar är verkligen något. Hur mår ni? Jag sitter hemma hos min mammas vän Maria och har jobbat lite. Ska strax åka ut till en annan familjevän och träffa min familj minus äldsta syrran som är kvar i Paris. Men alltså, lilla Stella och hundarna. Fy fan vad jag längtat.

Gult set Nelly.com // Sneakers Philip Hög 

Igår blev det en spontan utgång trots att jag lovat mig själv dyrt och heligt att stanna hemma och chilla. Men ja, har aldrig varit bra på det där med självkontroll (något vi pratar om i nästa poddavsnitt) så jag drog på mig en skjorta, klev i mina klackar och begav mig till söder där jag träffade två vänner. Vi hängde lite i en studio innan vi tog en Uber till Indigo där jag övertygade dem om att dricka polsk vodka och äta saltgurkor. Det gick dessvärre inte hem. Fick snabbt beställa öl för att kompensera.

Vidare åkte vi till Backdoor, som jag hört så jäkla mycket om. Folk är ju där i tid och otid känns det som, men jag ha varit för lat för att hänga med (ligger vid globen. Liksom? 10 minuter med tunnelbana). Blev glatt överraskad i alla fall! För första gången på länge hade jag verkligen kul på en klubb. Dansade, drack GT, trängdes i rökrutan, fick livsråd av en fyrtiofemårig trebarnsmamma och övertalade DJ:n att spela Cardi B för tredje gången på en timme. Efter ett par timmar där drog vi i samlad trupp hem till ena killen och där satt vi med varsitt glas vin och pratade sociala konstruktioner, katter och tvåsamhet.

Jag sov över. Det är faktiskt helt sjukt att jag gjorde det, kan jag säga. Jag sover alltid alltid hemma, oavsett vad, känner mig tryggast i min lägenhet. Men igår somnade jag sött i en främlings säng och skrapade ihop hela fyra timmars sömn innan det var dags att kliva upp och tackla gårdagens synder. Fick äggröra och kaffe serverat, pratade om daddyissues och när jag väl gick därifrån kändes livet helt jävla rimligt.

Idag, mina älsklingar, är jag lycklig. Flinade för mig själv som en annan dåre hela vägen hem, kände att solen värmde i ryggen och luften var varm och klar. Jag antar att den här euforiska känslan inte kommer hålla särskilt länge men ska njuta av den medan jag kan. Helvete, gänget. Jag mår så bra. Jag är så glad. De senaste 12 timmarna har varit de bästa på länge. Och nu ska jag åka ut till landet för att träffa min familj, min lilla lilla syster som jag inte sett på flera månader. Jag ska sitta med henne i knät och tålmodigt lyssna medan hon redogör för exakt allt jag har missat senaste tiden, i detalj. Hur fett är inte det? Livet, va. Ha en fin påsk så hörs vi snart <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..