Avsnitt #21: Den fragila kränktheten

Klicka här för att lyssna på senaste avsnittet av Om jag blir stor. 

I veckans avsnitt pratar tjejerna livets orgasm, det stora vingummidebaclet och den oerhört fragila kränktheten. Emelie avslöjar att hon sagt upp sig, och vi får en uppdatering om Olivias hysteriska dejtingliv samtidigt som de påminns om allt genant ”panikfix” en gjort i sina dar.

Alltså, detta är verkligen ett _hysteriskt_ avsnitt. Jag babblar om både det ena och det andra, har ångest i ena sekunden och är kärleksfull i den andra. Emelie berättar också en sjukt rolig historia om sin kompis som gick några extra längder för att vara sitt bästa jag inför en dejt. Ni kommer gilla det. Glöm inte att lämna en recension!

  1. Bland de bättre avsnitten ni har släppt pga så SJUKT MYCKET IGENKÄNNING 😂 Fick hålla mig från att skratta högt på bussen så satt och flina som en dåre hela vägen hem… hela delen med panikfix och att vara världens största toffel för alla killar man träffat, man är ju glad över att man inte är ensam om det ändå hahahah

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..