Veckans planer: Drömgäst till podden och en efterlängtad vän

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks och reklam för bookatreat.

Hej gänget!
Hur mår ni? Jag mår jättebra, i varje fall, om än trött efter helgen. Har haft två helt overkliga dagar i Budapest och det känns som om jag har varit borta i en vecka. Ska skriva ett inlägg om det snart.
Denna vecka har jag en hel del rooooligt framför mig så är inte alltför deppig över att vara hemma i Stockholm igen. Mina planer hittar ni nedan. 

MÅNDAG: Jobb, sedan genomgång inför veckans inspelning av Om jag blir stor med Emelie. Vi ska gästas av Henrik Schyffert denna vecka, hur kul är inte det? Har ni några speciella frågor får ni jättegärna maila till oss på omjagblirstor@gmail.com. Efter genomgången har jag ett telefonmöte och sedan ska jag ägna kvällen åt att röja upp i lägenheten. Och tvätta. Har fått hem en hel del nya kläder som jag ska visa för er, bland annat denna.Vad tycker ni om den? Vet att det blivit jättetrendigt med sådana skjortor och hade svårt för dem i början men nu börjar jag haka på.

TISDAG: Nytt avsnitt av podden kommer ut! Haha, jag tror detta kommer bli lite…hysteriskt. Som vanligt får ni höra mig babbla loss om de problem jag för tillfället valt att oroa mig för. Under dagen ska jag i alla fall jobba, och mot kvällen har jag tänkt sätta mig på ett café för att skriva. Jag har så mycket att få ur mig. Berättade ju om min nya karaktär i detta inlägg och ja, historien har utvecklats i en rasande takt så nu är jag helt dimmig i huvudet, det är det enda jag tänker på. Kliar i fingrarna. 

ONSDAG: Tillbringar dagen på Dramaten där jag ska intervjua skådespelare för tidningen. Sedan möte, slutar jobbet vid 18-tiden och sedan ska jag bara rusa hela vägen hem för vet ni vem som väntar på mig i lägenheten? Megan. FÖRSTÅR NI? Min MEGAN. Hon landar kl 13 på dagen och jag vet inte hur jag ska kunna koncentrera mig på att jobba när jag vet att min bästa vän befinner sig bara någon kilometer ifrån mig. Fy fan vad sjukt det är. Hon fyller år samma dag också så vi ska ut och dricka öl med Jasmin. Förmodligen kommer vi bara sitta och stirra på varandra alla tre. Gänget <3 

TORSDAG: Möte med ett nytt företag, presslunch, podd-insplening och sedan event mot kvällen. Det ska ju bli varmt under dagen också så jag hoppas kunna bära denna, bara för att jag kan. Vad tycker ni om den? Haha. Ni vet hur jag känner för årstider; förneka dem.

FREDAG: Meg ska iväg på några arbetsintervjuer och sedan möts vi upp på Styleport för att få håret fixat och dricka bubbel. Hur fantastiskt låter inte det va? Så himla enkel grej att göra, och inte alls särskilt dyrt. Bokade via Bookatreat och där får ni ju 25% rabatt med koden OLIVIA25. Har ni provat appen? Har tipsat om den förut men om ni inte testat tycker jag ni borde göra det pronto. Älskar den. Hur som, efter stylingen blir det hem till mig för middag och så vidare till Boquerian där vi ska hänga hela natten, dricka drinkar och dansa. Om någon känner för att komma förbi och säga hej blir vi jätteglada!

LÖRDAG-SÖNDAG: Hänga med Megan. Klappa på henne. Krama om henne. Förmodligen hänga några timmar i badkaret med varsitt glas cava. Min bästis. Min fina fina bästis. Kan knappt vänta. 

Det var veckans planer! Vi hörs lite senare gänget. Puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..