Avsnitt #21: ”Jag har inte råd att köpa lunch”

Klicka här för att lyssna på avsnitt 21 av Om jag blir stor. 

”Vem har mest respekt för pengar? Vad gör man om man får ett brev från inkasso? Och hur påverkas man av att växa upp utan ekonomisk trygghet? I veckans avsnitt pratar Emelie och Olivia om pengar, dåliga vanor och hur det känns att nå rock bottom.”

Början av detta avsnitt är så himla roligt hahah. Vi pratar lite om mitt hysteriska dejting-liv (skräll) innan vi går in på temat Ekonomi. Väldigt intressant. Måste dock i förväg varna er för mina ”liksom, såhär…”. Det är verkligen vidrigt hur mycket jag håller på. Förlåt för det. Borde gå hos någon slags tal-pedagog?

Kommentera gärna om ni har några tankar kring det vi pratar om!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..