Woke up and felt the vibe

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

Hej på er mina små kycklingar.
Älskar att kalla er mina små kycklingar. Det är så fint, visst? Jag sitter hemma hos C och dricker kaffe. Vaknade imorse vid sju och kunde inte somna om vilket är hysteriskt roligt då jag för en gångs skull har sovmorgon. Jag gick upp och satte på kaffet medan jag hade min vanliga morgondispyt med katten. Det lät väl ungefär såhär: 

”Mweo”
”Vet du, jag tycker inte om den där tonen. Du låter väldigt otrevlig”
”Mweeo”
”Vill du ha mat innan vi går ut?”
”MWJEOOOOO”
”HASSE. Vad har vi sagt om att skrika sådär innan klockan nio på morgonen????”
”…mjao”

 

Ni fattar. Har tyvärr tappat det helt och börjar sakta men säkert anamma hela galen kattkvinna-stuket. Gillar det. Efter att jag släppt ut Hasse som stått och gapat vid dörren i säkert tio minuter bara för att, när vi väl är påväg ner, ta ministeg nerför trappan, stanna till lite ibland och låtsasgäspa, gjorde jag bananpannkakor som jag åt vid köksbordet alltmedan jag muttrade om trotsiga katter. Sedan dess har jag bara suttit i soffan och jobbat igen. HUR SKÖNT är det inte att ha en hel dag ledigt för att ta igen saker man missat, förresten? Låter kanske som universums tråkigaste människa men det finns så många småsaker man ständigt missar, så dagar som dessa är så välbehövliga för att känna att man har kommit ikapp med allt. Gav mig själv en klapp på huvudet för nu har jag avverkat en checklista med tråkiga grejer som måste göras och det känns himla nice.

Väska från Nelly.com (mitt bästa val någonsin, får plats med allt). Naglar av Engla.

Ska träffa Jasmin på lunch strax. Vi fotade en snabbis på lunchen i veckan, visst blev bilderna fina? Jag lånade Megans kjol, vet ej var den kommer ifrån, men det är typ första gången jag bär en sådan. HÄR har ni en liknande (och billigare) om ni skulle vara intresserade av det. Vad tycker ni om långa kjolar? Jag har alltid haft svårt för det av någon anledning men börjar fatta grejen. Dock lär det dröja ett bra tag innan jag bär sådana där halvlånga, konstiga grejer. Typ den här modellen. Förstår inte. Kan inte relatera. Sorry. Minns ni förresten när jag gick omkring i min röda kjol exakt varje dag förra året? Fick kommentarer om den hela tiden. Den var från &other stories men tog slut direkt. Hittade en liknande till er om ni fortfarande går omkring och tänker på den (lol). HÄR. Fin va? En annan kjol jag sneglat lite på är denna. Dock osäker eftersom jag inte vet om den skriker för mycket bondage. Hehe. Vad tycker ni? Man kanske kan klä ner den, eller något.

Nu måste jag springa. Vi hörs senare!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..