Sommarens enda rimliga plagg

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

Jag och Emelie fick prova kläder hos Gina Tricot förra veckan, som jag nämnde, och min osäkerhet för klänningar försvann ögonblickligen när jag steg in i deras showroom. Det var sammet och svepande tyger och chiffong (vet inte vad det betyder egentligen men det är ett av mina favoritord på grund av CHI-FFO-NG. Har ni hört något mer absurt?? Inte jag). Allt var bara så drömskt och prinsessigt. Som den här klänningen. Va! Vem kan ens bära en sådan? Jag försökte. Det gick inte så värst bra.

HÄR // HÄR // HÄR
Heads up; Gina Tricot må ha steppat upp sitt game vad gäller kläder men någon måste ta ett allvarligt snack med dem angående bilderna på hemsidan. Ingen jag repeterar ingen av klänningarna ser ut som på bilderna, de gör dem inte rättvisa. Så otroligt synd tycker jag. Skulle aldrig köpt någon av plaggen utifrån vad jag sett på sidan, men i verkligheten är de helt underbara. Klänningen längst till vänster fick Emelie med sig hem. Vi provade den i ett av rummen och när hon ställde sig framför spegeln fick vi båda en uppenbarelse.
– Wow, sa jag.
– Wow, sa hon.
– Den där, sa jag allvarligt, måste du spara till rätt tillfälle.
– Jag vet.
– Typ en gala. Eller ett bröllop.
– Ja.
– Den är perfekt.
– Jag vet.

Jag blev stolt ägare åt den rosa klänningen i mitten. Bar den på jobbet igår. Jag gillar älskar det där med att bara dra på sig något och gå ut genom dörren, det känns nästan barnsligt på något sätt, kopplar det med somrar i Frankrike när man spenderar så mycket tid i bara badkläder och tunna klänningar att det känns helt absurt att dra på sig jeans när man kommer hem till Sverige igen. Sommar, hörni. Vilken grej.

HÄR // HÄR

Gillar dessa två också. Blått känns som en så rimlig färg när det är varmt ute. Nu ska jag packa ihop och kanske sätta mig någonstans och skriva. Känner mig pirrig. Vet inte om det är på grund av glädje eller koffein. Fast det spelar ingen roll. Vi hörs gänget!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..