Veckans lista

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

Veckans bästa
Ska fira Hanna och Hannah. Båda mina Hannor! Jättekul eftersom jag längtar efter att sitta omringad av massa tjejkompisar med ett glas vin i handen och bara snacka så jävla mycket skit det bara går. Tjejer äger.

Veckans ord
Föränderlighet. Allt byter skepnad så snabbt i livet, tycker ni inte? Saker och ting kan förändras på bara några dagar och så finns det ingen återvändo och precis när man anpassat sig så förändras det igen. Det kan vara lika delar härligt som läskigt, tycker jag. Men ändå lite mer härligt. När man minst anar det går man och blir förälskad i någon man träffar på en pressträff i spegelsalen på Grand Hôtel. Det trodde man inte. Förtröstan för förändring. Många F där.

Veckans tråkigaste
Rensa garderoben… morr. Men! Kanske kan bli kul ändå om jag gör en så kallad bloppis. Har så mycket kläder jag måste bli av mer. Vill ni att jag ska lägga upp lite kläder till försäljning?

Veckans jobb
Eftersom jag åker iväg till Cannes nästa vecka har jag en hel del på jobbet som jag måste preppa innan avfärd. Men känns som att jag har väldigt bra koll just nu i alla fall, så det är lugnt. Sedan ska jag ju vara lite bättre på att blogga. Faktiskt!! Vet inte vad det är med mig, har sabbat mina rutiner lite. Skäms på mig. Ändring.

Veckans plagg
En kimono/skjorta som jag fick hem förra veckan. Blev helt förvånad när jag satte på mig den, förstod inte alls hur man gjorde. Krånglade med snören och ärmar tills jag hajade hur den skulle sitta. Nu gillar jag den starkt. Ni ser ungefär hur den ser ut på bilden i början av inlägget. Visst är den fin? Den verkar vara slut i lager men här hittar ni en likadan utan snöre. Väldigt billig och perfekt över en basic klänning som typ denna (på bilden har jag faktiskt ett nattlinne. Superfint. Ungefär ett sådant här i silke.)

Veckans shoutout
Går till Hanna Kempe som bara är så jävla grym på allt. Hon levererar!! Jag tycker hon är en sådan person man man nästan kan se växa, det knakar i knogarna och för var dag som går blir hon större och större. Hon inspirerar mig. Mycket. Är så glad att hon är min vän.

Veckans läsning
Andrev Waldens krönikor. Särskilt denna. Fastnade direkt för hans språk och kände ett sting av avund för att han lyckas skriva så nära verkligheten. Kämpar med samma sak men det går tyvärr åt helvete. Läs!

  1. Hej Olivia! Jag har lite frågor; lyssnar du på musik medan du skriver, eller skriver du helt i tystnad? Varför isåfall? Eller är det olika beroende på tillfälle eller ämne? Finns det platser du skriver ”extra bra” på, där du får inspiration, isåfall vilka platser? Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..