”Du vet det inte än, men vi är kära i varandra”

ANNONS: Inlägget innehåller reklamlänkar 

Byxor River Island // Skor Philip Hög // T-shirt Nelly.com

Firade Hanna i helgen. Och! Var duktig nog att ta bilder. Hela kvällen faktiskt. Okej, nästan i alla fall. Men lyckades tjata till mig lite outfitbilder som Kajsa fick ta runt hörnet, för jag ville verkligen visa upp mina fina byxor som jag haft nu sedan i april men inte fotat. Jag hade med mig dem till Budapest så tänker alltid på den lilla resan när jag ser dem. Satt på baksidan av Writers Villa med en liten kaffe i ena handen och skrivboken i den andra, medan Christian låg och halvsov i solen. Visade karate-sparkar på gräsmattan, övade att skjuta pilbåge på altanen och drack champagne i kvällssolen med skådespelare och producenter som nyfiket undrade vem jag var, hur jag kände Christian. Då visste vi nog inte att vi skulle bli ihop. Eller, jag visste det. Han tog lite längre tid på sig. Tänk om jag hade sagt det där och då;
— Du vet inte om det än, men vi är kära i varandra. 

Hur som. Visst är de fina? Jag gillar den extremt rosa färgen men det kanske bara är för att jag snöat in mig på pastell nu för tiden. Hysteriskt är det rätta ordet för att beskriva min garderob just nu. De finns i andra färger också, funderar på att köpa ett till par för ärligt talat, de sitter helt jävla perfekt. Midjan markeras och benen blir milslånga och så är de så mjuka och och sköna att man kan sitta med benen i kors. Det är viktigt. Faktiskt!

Ska ladda upp de andra bilderna sen, det lovar jag. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..