Veckans lista

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

Hej hej, mina vackra. Jag ber om ursäkt för att jag varit borta ett tag, har haft lite personlig kris. Den pågår fortfarande men ska försöka ta mig ur skiten. Här är en liten lista: 

Fina naglar av Engla. Annan blå färg egentligen, den blev lite konstig med effekten!!

Veckans bästa
På onsdag ska jag äta middag med Filippa och Hanna! Ska bli så himla underbart och jag ser verkligen fram emot det. Det är något oerhört underskattat att gå på DEJT med sina vänner.

Veckans ord
Framfusig. Vet ej varför men jag har fastnat för ordet. Det låter som om någon puffar sitt barn framför sig och manar på att det ska säga något. Nej men jag vet inte, jag gillar det bara.

Veckans jobb
Bloggen skall prioriteras. Säger jag ju varje vecka men nu är det faktiskt så. Förra veckan (och även denna) var jag inne i ett litet mentalt kaos men i bästa fall börjar det gå över nu. Jag vet inte riktigt vad det är, jag är bara så innerligt trött hela tiden. Alltså hundraprocentigt utmattad i hela kroppen. Denna helg lyckades jag sova 13 timmar varje natt och ändå vaknade jag med en känsla av att jag nyss gått och lagt mig. Semester, någon?

Veckans plagg
Denna klänning såg jag var på REA, vilket är perfekt då jag faktiskt tänkte tipsa om den…! Har den hemma. Den sitter fantastiskt och är en sådan klänning man kommer ha i sommar när man ska på en lite finare, lite mer uppklädd middag. Finns även i rosa och vitt om svart känns lite mörkt, men oavsett så tycker jag själva modellen inte gör att det mörka tyget blir för allvarligt. Om ni förstår hur jag menar. Jag har storlek 36!

Veckans shoutout
Min bästis Megan fick uppehållstillstånd. ALLTSÅ. Ni som vet ni vet. Har kämpat för detta varje dag sedan i mars. <3

Veckans läsning
Igår rensade jag och C ut bokhyllan vilket givetvis ledde till att vi båda försjönk i de böcker vi fann intressanta och städningen tog tre gånger så lång tid. Jag fastnade för ett tiotal böcker jag absolut ska läsa nu i sommar, bland annat Lolita (“det handlar ju om oss!:D”) och Att skriva för film (“nu jävlar älskling, nu skriver vi en serie ihop”). Sedan ska jag läsa klart Ferrante som hamnade på hyllan (pun intented) och kanske recensera Älskaren av Duras. Hysterisk bok må jag säga. Men jag diggade den.

Veckans win
Ja, ni. Inte mycket jag känner är ‘win’ denna vecka men å andra sidan vill jag ge mig själv en varm applåd för att jag är så nyfiken på saker och ting. Det är en bra egenskap jag upptäckt och försökt utveckla hos mig själv; jag är ständigt självkritisk och granskande, vill ständigt utmana mig själv och älskar att gå in i mitt eget huvud, försöka se saker på annat sätt och lära mig att tolka istället för att anta. Mycket bra, Olivia. Fortsätt så.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..