Wishlist – Juli 2018

Tiden går så snabbt. Haha. Är det bara jag som börjat tala i alltfler klyschor ju äldre jag blir? Lol. Men ja, det kändes som att jag satt och knåpade på ett sådant här inlägg bara för någon vecka sedan. Nu är det dags igen va. Min lilla önskelista för juli: 

Jeans
Har återupptäckt jeans och jag vet, när det är sommar är det kanske det sista man vill dra på sig. However — ett par perfekt sittande jeans för sommarkvällar som är lite kyligare går inte att överträffa. Jag köpte precis ett par från Weekday som jag redan nu vet att jag kommer bo i den närmsta tiden (bild kommer). Men! De var ändå rätt dyra, och jag känner att om man gärna vill mixa lite stilar så går det inte för sig att lägga 500-700 kr på vartenda par. Istället kan man köpa fler för en billigare peng, am I right? Jag provade ett par i den här modellen, vad tycker ni om den? Var lika delar överförtjust som förvirrad när jag stod i spegeln. SÅ snyggt men ändå… inte? Eller? Det är lite ett sådant par man måste bära tillsammans med ett självförtroende. Och jag som helst vill gömma mig i en hoodie och mjukisbyxor just nu, jag fegade ur. Då passar ju den här modellen bättre, eller om man vill köra safe som attans, den här.

Smycken
Har en idé om att jag går omkring i Cannes iklädd en sådan här klänning med klirrande armband och långa halsband som göms i urringningen. Verkligheten är dock en annan; mina smycken hinner jag använda en gång innan de trasslat ihop sig till en liten deprimerande hög. Hade jag varit lite duktigare hade jag burit detta halsband och detta armband hela tiden, sådär minimalistiskt och fint som ger en en ambiance av KOLL.

Kortärmade skjortor
Jurassic Park-febern har nått även mig. Skämt åsido, jag har börjat kika på sådana där skjortor med korta ärmar och små fickor på bröstet. Helst exakt en sådan här, precis rätt färg ju. Nej men det känns typ 90-talsmodeller i Frankrike som bara drar på sig något och ser fantastisk ut i allt. Vad tycker ni? Kan också vara jättefult. Men men.

Kimono
Få saker säger FASÍON så mycket som en jävla kimono. Hur vågat är det inte? Tänker mig ett par fina jeans, en vit topp, låga skor (som dessa) och sedan toppar man allt med DEN HÄR och plötsligt är man redo att möta hela världen med en sval blick och sömniga handrörelser. Skål. Gillar även denna (fast kanske lite mycket semesterkänsla?) och denna (MED TILLHÖRANDE BYXOR TJO).

  1. Hej! Eftersom du verkar hänga mycket i Nice och på franska rivieran undrar jag om du kan göra en tips ”lista” typ med klubbar och barer du hänger/tycker om samt andra ställen som är intressant där,
    Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..