En halv kris senare

Hej mina fina.
Det känns som att jag inte bloggat på hur länge som helst, men så har också de två senaste veckorna varit lite märkliga. Som ni vet har jag inte mått särskilt bra. Sjönk ner totalt där för två veckor sedan ungefär, förmodligen på grund av långvarig stress eller för att jag inte tagit mig tid att vila eller känna efter. Eller en kombination av båda. Det kan lätt bli så; man är så besatt av att vara lycklig jämt så man tar inte tag i några negativa känslor, man vill ju bara vara glad hela tiden. Är det en generationsfråga? Den konstanta jakten på lycka, rädslan för att må dåligt och hur vi försöker lösa våra problem snabbt och enkelt (10 tips-artiklar). Att vi (eller jag, i alla fall) inte skapar något utrymme för ångest eller sorg. Det är inte så hälsosamt. Eller vad säger ni? 

Hur som helst så mår jag mycket, mycket bättre. Jag behövde den där smällen, annars hade jag inte tagit mig själv på allvar utan fortsatt i samma takt och med samma idé om att allt måste vara bra hela tiden. Blev nästan lite generad nu när jag erkände för omgivningen att jag kände mig nere för att det var så lätt. Har skapat så mycket trassel i huvudet helt i onödan.

Så var det med det. Ännu en livserfarenhet. Jag mår som sagt bra nu även om det ligger kvar lite ångestrester och skräpar i skallen. MEN! Har några spännande nyheter att dela med mig av. Finns en risk att jag blåser upp det här för mycket och att ni blir jättebesvikna på mig men det får ni faktiskt ta för jag är hur taggad om helst. Har massor av planer och grejer i huvudet, känns som att jag har växtvärk i hela kroppen av otålighet. (Låter det inte alltid så här? ”Bloggen kommer förbättras! Nya format kommer presenteras! Idéer skall flöda!” Snacka om manisk personlighet). Äsch, jag lovar att dela med mig när jag har något konkret. Vi hörs snart, puss <3

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..