Veckans lista

ANNONS: Inlägget innehåller reklamlänkar

Veckans bästa
Ser så himla mycket fram emot att ta tag i nya projekt. Känner mig pånyttfödd efter den lilla livskrisen jag hade, haha. Har fått tillbaka både inspirationen och skrivlusten och numera sitter jag konstant med skrivboken i handen och rafsar med pennan. Mmm så härligt. Fan vad jag älskar att skriva.

Veckans ord
Komplex. Alltså själva ORDET är vad det betyder. Det går jag igång på. Gud låter jag lite knäpp nu? Har i alla fall börjat försöka se mer komplexitet hos människor och utgå från att de är komplicerade och det gör livet 100% mer begripligt. Framförallt för att man ser hur mycket man själv vill kategorisera eller tillskriva attribut som kanske inte stämmer. Prova!

Veckans jobb
Jag är fullt medveten om hur banalt det är att säga att man “jobbar på nya projekt” MEN det gör jag ju så jag säger det ändå. Som jag nämnde ovan har jag fått tillbaka min inspiration och jag har saknat känslan av att ha världen för sina fötter. Storhetsvansinnet växer för varje dag. Känns utmärkt.

Veckans köp
I det halvt psykotiska tillstånd jag befann mig i där i några dagar gick jag in till &other stories i jakt på en ny anteckningsbok. Tänkte att lite shopping skulle bota min nedstämdhet. Jag fastnade genast vid två böcker som låg på hyllan vid ingången och bara väntade sådär otåligt på att bli adopterade. Den ena hette “Paris” och har linjerade sidor. Den andra heter “Stockholm” och i den är sidorna blanka. En för skrivande, dagboksanteckningar och små fragment av vardagen, den andre för idéer som behöver utrymme. Köpte dem såklart direkt och sedan dess har det inte gått en dag utan att jag skrivit eller ritat i dem. Har blivit lite beroende. Men kan verkligen rekommendera att ha en anteckningsbok i väskan om man vill komma igång med skrivandet. Det är så lätt att vända blad och inte se det man formulerat, vilket gör att pressen släpper efter ett tag. Dessutom är de jävligt snygga. Här är den som heter Paris, tyvärr hittade jag ingen länk till Sthlm boken men kika i butiken om ni har vägarna förbi. 

Veckans läsning
“Rich Boy” av Caroline Ringskog Ferrada-Nolis. Har kommit halvvägs och jag hatar den. Och älskar den. Både och? Kan inte bestämma mig. Å ena sidan är jag inte överförtjust i sättet hon skriver på, det där raka och avskalade tilltalar mig inte alls, men å andra sidan kommer jag på mig själv med att läsa om meningar flera gånger och bara häpna över briljansen i hur de är sammansatta. Det är en intellektuell bok. Läs den gärna så kan vi diskutera tillsammans! Kommer en recension denna eller nästa vecka.

Veckans win
Att jag var ledsen öppet. Att jag inte bara körde över mina känslor eller blev rädd för dem. Det är skönt att inse att man får vara lite hipp som happ samt att ingen annan än en själv tycker att det är katastrof. <3

 

  1. Du är en stor inspiration för mitt skrivande och tycker om att läsa din blogg. Den är en av dem jag återkommer till att läsa. Jag har precis börjat blogga igen och skrivit ett inlägg om att vara tjej och hade tyckt det var skitkul att höra din åsikt.
    Du är grym!

    1. Oj missade förresten din fråga haha! Skicka in till min mail (oliviahageus@gmail.com) så kanske den publiceras till readers❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..