Tre baddräkter under 100:-

ANNONS: Inlägget innehåller reklamlänkar

Jag har aldrig förstått hur folk kan ha så extremt många bikinis och baddräkter i någon låda hemma. Jag har en (1) bikini som jag använt flitigt sedan fyra år tillbaka och nu när jag var i Cannes köpte jag en till, men that’s about it. Ni kanske är likadana eller så är ni också sådana som hamster badkläder men oavsett vad kan det väl passa med lite tips? Eller? Ja.

Svart / Grön / Randig 

Vill återigen be om ursäkt å företagens vägar för att de inte kan använda varierade kroppar utan håller sig innanför den extremt smala (heh) normen. Det suger. Men dessa tre fina baddräkter hittade jag hos Bikbok för bara 89:- / st. Går igång på sånt, gör väl alla. Men! Inte så många storlekar kvar tror jag så skynda er att köpa om ni diggar dem. Ändå 70% rea. Har ni en favorit? 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..