Spendera allt du har

ANNONS: Inlägget innehåller reklamänkar

Favvisar som fyllts på! Jag kan ju inte vara den enda som internetshoppar när jag ligger minus på kontot? Det är som att själva avsaknaden av pengar får mig att vilja spendera som Jordan Belfort. Mweh. Ska ej slösa pengar, men för er som är lite mer ekonomiska och inte har gjort av med hela lönen dagen efter att den landat på kontot så har jag listat några favoriter.

Jeansjacka


Har hittat denna på Gina Tricot som ser ut som den jag helt skamlöst stulit av Christian. Minns ni dessa bilder? I do. Jag kommer ihåg att jag lade upp en på Instagram och C älskade den så mycket att han helt glömde bort att påpeka att det var hans jacka. After me, girls. Förresten, när vi ändå är igång kan jag också tipsa om att min röda lackkjol som jag hade på dessa bilder nu finns hos GT! Nästan likadan. Den kjolen har jag använt fler gånger än jag kan räkna. Köpte den förra året och så fort det blir plusgradigt ute åker den på.

Undies

Skaffade pojkvän och intresse för underkläder i samma veva. Måste vara en slump? Hm. Numera dras blickarna mot lingerisektionen i klädaffärerna på samma sätt som en barnlängtande kvinna plötsligt bara ser gravida magar. UNDERKLÄDER, mina kära, är som en sexleksak i sig. Men eftersom jag och mina knappt befintliga bröst inte riktigt förstår oss på det där med BH och byglar och storlekar som aldrig makes sense är trosor det som får oss att gå igång. Började med att jag såg dessa (cute! flowers!) och sedan scrollade jag vidare till dessa (ta-mig-mot-diskbänken) och dessa (”åh, de här gamla trasorna?”). Det är 3 för 179:-, varsågoda ingen fara.

Sidenote: Förstår ni hur svårt det är att kolla på kläder när man har en hjärna som min, förresten? Allt ska ha en historia. Extremt tröttsamt.

3 random 

Kunde inte kategorisera men kunde inte heller låta bli. De _perfekta_ svarta byxorna hittar ni här, den blå tröjan som sitter som på en Pinterest-brud och finns i sjuttiosju olika färger hittar ni här och de märkligt tacky men ändå classy skorna hittar ni här. Kom på nu att de måste vara samma kollektion som min väska? Eller? Alltså, denna. Lite Gucci. Eller något.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..