Uppdatering: stress i lugnet och otåliga nyheter

ANNONS: Inlägget innehåller reklamlänkar

.JPG

Min fina jeanskjol är mammas gamla. (Här hittar ni liknande)

Hej mina älskade. 
Sorry för dålig uppdatering. Är rädd för att ni måste stå ut med det i en vecka till, jag försöker mobilisera mina krafter. Men! Tro för sjutton inte att jag fallit av pinnen. Säger man så? Jag har så himla många idéer och nyheter att dela med mig av, ni kommer börja hjula på stället. Förhoppningsvis. 

Befunky collage 36
Sitter uppe i huset i bergen och skriver, skriver, skriver. Försöker att inte bli stressad över att se att folk börjar komma tillbaka till stan och jobb, kliar i kroppen. Vill sätta igång. Scrollar runt bland tjocktröjor (som denna) och drömmer om höst. Fy. Fan! Vad dålig jag är på att carpa. Men kanske inte så konstigt, egentligen. När jag landar i Stockholm den 19:e kommer jag verkligen landa mitt i stormen. Packa upp, packa om. Panelsamtal på Downtown Camper och sedan direkt till Göteborg för att kolla inspelning av En del av mitt hjärta. Upp till Sthlm igen, direkt in till kontoret för att snacka upplägg, sedan är det bara att ta ett djupt andetag och inte andas in igen förrän Fashion Week är över. AGH. Har alltså mycket att se fram emot, och då har jag inte ens nämnt hälften. Den här hösten kommer bli tung.

Befunky collage 37

Ska ge er höstpepp i ett annat inlägg, nästa vecka eller så. Som sagt. Mobilisera först. Sen kör vi igång. Längtar.

  1. glöm inte att det är fysiskt omöjligt att inte leva i nuet. Nuet är ju nu, så stressa dig inte över att du inte lever i det! Du kommer göra det ändå oavsett <3 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..