Hudvård – mina fyra favoritprodukter

ANNONS: Inlägget innehåller reklamlänkar
Fun fact – fram till ungefär ett år tillbaka hade jag en byrålåda som jag refererade till som ”produktlådan”. Där slängde jag ner allt jag fick hemskickat från olika företag och med tiden fick jag mer och mer ångest varje gång jag öppnade den och skulle rota fram något specifikt, typ en mascara. Den fylldes på ganska fort och för en person som aldrig varit särskilt intresserad av hud- eller hårvård kändes det som att läsa ett främmande språk varje gång jag försökte förstå mig på vad de olika flaskorna, oljorna och krämerna egentligen gjorde. När jag renoverade lägenheten gav jag bort allt till kompisar och började om på nytt. Min nystart – i kombination med min killes passion för allt vad serum heter  – väckte ett nytt intresse för skönhetsartiklar och numera är jag lika besatt som Christian. Jag har aldrig haft dålig hy i mitt liv, tvärtom. Nu har det dock vänt. Tydligen vanligt, fick jag höra när jag panikslaget kollade upp acne för unga vuxna. Men jag har blivit väldigt försiktig med vad jag har i ansiktet och har efter lite experimenterande kommit fram till vad som faktiskt fungerar.

7a6fa587bf3bd5bf4276614c34e427a9 5b9271481940e

Att prova en okristlig mängd produkter under två år ger en ett visst perspektiv och det blir allt enklare att sålla bort det som inte är bra. Har kommit fram till att mycket av det jag använder är bra, men går att byta ut. Förutom dessa fem jag listar här under. Dem går jag i döden för. Allvarligt.

Befunky collage 50

1. Clarins Beauty Flash Balm
Provade den här när mamma köpte den och fastnade direkt. Det är en slags ansiktskräm/primer/kan-användas-som-mask, typ, men vad det än är ger det ta mig fan resultat direkt. Huden liksom lyser upp inifrån, man ser genast piggare och fräschare ut. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva detta lilla mirakel. PERFEKT när man är bakis också – raderar alla spår av gårdagen. Goals.
Här hittar ni produkten.

Dior

2. Dior Capture Youth Glow
När jag och Christian åkte hem från Cannes i början av sommaren gick vi totalt loss på taxfree-butiken. Köpte grejer för typ tretusen spänn, helt sjukt beteende? Haha. Men då köpte vi i alla fall varsin sådana droppar som man har två gånger om dagen. Alla gör olika saker, jag valde glow (skräll) och älskade den från första stund. Man får verkligen en mjuk lyster som håller under dagen. Den är dyr som fan men dryg så den håller ett bra tag!
Här hittar ni produkten. 

Befunky collage 49

3. Sephora sheet mask 
Budget! Har provat många olika masker ur deras sortiment men min favorit är den som heter Pearl Bright. Man får lite samma resultat som av Clarinskrämen, alltså ansiktet fräschas upp och huden blir pigg. Helt oslagbart när man är bakis och känner sig sådär svullen och hängig.
Här hittar ni sortimentet. 

Lif

4. NO7 – hela serien
Min första kärleksrelation till ett hudvårdsmärke inleddes när jag fick prova N07-produkter. De är utan tvekan mina favoriter i nästan allt – använder dagligen deras BB- och CC-cream för att den inte fuckar med min känsliga hy och allt är typ återfuktande. Nu kör jag med de produkterna ni ser på bilden men min favorit är serumet. MAN BLIR SÅ MJUK. Älskar.
Här hittar ni serien Restore and Renew

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..