Starkare tillsammans

Hej på er.
Jaha. Då vaknade vi upp till ett icke-resultat. Många delade känslor på mina sociala medier-flöden. Jag röstade igår i min vallokal  och gick därifrån med en liksom upplyft känsla. Framförallt eftersom jag, när jag gick ut, såg hur representanterna från alla partier stod och småfnittrade åt ett skämt tillsammans. Det var fint. Kategorisering och ”vi och dom”-mentalitet skrämmer mig. Fick ett par fina ord från min pappa dagen innan valet som jag gärna ville dela med er:
”Det jag vill föra vidare till dig är kunskap om att det i alla partier och organisationer finns bra människor som vill och som bryr sig. Dessa personer har mycket gemensamt, oavsett var ‘massan’ placerar dem – om det är till höger eller vänster eller i mitten. Kom ihåg det.”
Bortsett från SD (vars politik bygger på missnöje och hat) så tycker jag att det är viktigt att komma ihåg att de flesta människor inte är elaka i grunden. Vi vill väl. Det glöms bort i hetsiga kommentarsfält och i flöden där folk slänger ur sig hårda ord bara för att vinna politiska poäng, bara för att man är så övertygad att ens egen agenda är den enda rätta. Man skapar distans. Splittring. Det är farligt. Kom ihåg det mina kära. Vi är alla överens om att vi i grund och botten står för kärlek och inte hat – där måste vi enas. Där är vi som starkast. Och där har vi en chans mot hatet.

Gjkalfgka

Vidare till annat. Jag har sovit i 9 timmar men är ändå rätt trött. Christian pussade mig hejdå imorse och åkte iväg till LA. Vi ses inte på tre (3!) veckor. Hur pallar man det egentligen? Jag vet faktiskt inte. Vi tar en dag i taget. Den här veckan ska jag bara fixa med alla förberedelser inför min egen avresa. Packa. Städa ur lägenheten. Sälja grejer? Lol. Har så mycket saker jag måste bli av med. Tror nog det blir en bloppis. Vi hörs snart!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..