NYTT: Reader’s Friday

Så hörni. 
Angående Reader’s Friday. FÖRLÅT att jag försummat er, hela konceptet är typ det jag är mest stolt över i mitt liv haha, men jag har funderat fram och tillbaka på hur vi ska kunna utveckla det. Idén var från början inte särskilt genomtänkt, jag tyckte bara det kunde vara kul att läsa era texter men fick sådan otroligt respons så blev helt överväldigad. Numera har vi en Facebookgrupp (♥♥♥) som komplement till texterna som publiceras varje fredag (eller som brukade publiceras).

19598628 2054935908074088 397492220658882367 n

Ni är så många som verkligen utvecklats och vuxit i ert skrivande senaste året. Jag är så glad över att få ta del av det. Därför tänkte jag att vi kunde strukturera upp Readers lite mer, så att vi verkligen jobbar på vårt skrivande mer aktivt. Vad tror ni? Jag har några förslag. Jag tänker att vi testar och kör och ser hur det går.

Månadens uppgift är att skriva om lycka. Det kan vara precis vilken form av lycka som helst, men det ska vara lycka. Anledningen till att jag tror den utmaningen kan vara bra är för att jag, precis som många andra, har oerhört svårt för att skriva när jag är glad. Det allra bästa kommer när jag är på botten. Men vi kan väl försöka? Skicka in era texter till readersfriday@gmail.com eller publicera dem i Facebookgruppen. Kom ihåg, det är ingen tävling. Personlig utveckling. Och så vidare. PUSS

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..