Fredag, skrivandet och fina samtal

ANNONS: Inlägget innehåller reklamlänkar
Hej på er!
Fredag. Igen? Igår var jag hemma och tog hand om mitt huvud, det var lite trassligt. Skrev en del och jobbade i tysthet. Imorse träffade jag Maja på frukost, vi satt på Il Café i två timmar och snackade om normer, förväntningar, livet överlag. Vi har alltid så fina samtal hon och jag. 

Afterlightimage 2

Nu sitter jag hemma och har precis städat ordning lite i lägenheten. Gud, jag älskar verkligen mitt hem. Det är liksom jag, fast i lägenhetsformat. Ni fattar. Det känns så konstigt att jag kommer åka härifrån snart, till ett nytt ställe, vet inte ens hur det kommer se ut. Haha. Men jag är ju med Christian och på många sätt så känns han som ett hem. En trygg punkt. Så det löser sig ju.

Afterlightimage 3

Matchade mina röda skor med en röd liten väska. Minns ni min hysteri förra sommaren, när allt jag bar var rött? Helt otroligt. Nu har jag snöat in mig på ett par silvriga boots (dessa) och om jag känner mig själv rätt kommer jag eskalera tills jag bara bär silver. Kommer se ut som en plåtburk. Men sådant kan ju också vara kul? Haha. Tänkte också slå till på en sådan där nät-påse som alla går omkring med. Typ den här. Så himla roligt när folk fyller den med apelsiner av estetiska själ. Vem fan går omkring med tretton apelsiner i väskan egentligen? Jag, inom några veckor.

Fjklfa

Annars? Jag skriver som en idiot. Saker och ting har lossnat för min del och jag vet inte hur jag ska komma ikapp, historien bara växer. Samtidigt brottas jag (som vanligt) med den obligatoriska ångesten som skrivandet ger mig. Pendlar mellan att vara helt caught up i berättelsen och att tycka att det suger. Mmmm härligt ändå. Jag återkommer med uppdateringar. Vi hörs snart <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..