Söndag igen

ANNONS: inlägget innehåller reklamlänkar

God morgon!
Ne. Inte morgon förresten. Det känns dock fortfarande som det, trots att jag vaknade för flera timmar sedan. Igår var jag hemma och käkade pad thai framför Game of Thrones som jag nu sett om fem gånger. Längtar efter sista säsongen. Samt – är så jävla fascinerad av George R.R Martin som skrivit böckerna. Förstår ni att ge upp sitt liv för den världen? Tillbringa år efter år med att skriva detaljer, bygga upp miljöer sten för sten, väva ihop familjer och historier tills allt verkligen håller. Det är nog en av de främsta författarna i modern tid, om inte någonsin. Den dedikationen är heelttttt.

Gjkad

Jag ska snart iväg och träffa Jasmin. Hon har blivit mamma till två vettskrämda undulater. HUR KUL. Försökte berätta det för Christian som ringde imorse halvt omtöcknad efter en utekväll i L.A, han förstod ingenting. ”Okej, hälsa undulaterna… alltså förlåt jag förstår fortfarande inte riktigt. Är det fåglar?”.
Haha. Usch, vad jag saknar honom. Det känns så knäppt att sova ensam i min stora säng utan att ha någon att krypa ner hos. Han är så stor också. Får liksom plats i hans famn utan problem, som en enorm nallebjörn. Mm svårslagen känsla.

Efter att jag hälsat på undulaterna ska jag kanske förbi och köpa dessa skor som en… treat? Haha nej jag vet inte varför jag förtjänar ett treat egentligen men ska försöka komma på en anledning. Alternativt hade jag tänkt ta en sväng förbi Hemtex och köpa tofflor. Typ sådana här. Jag är en sådan toffel-person så det finns inget like. Jag och mamma pratade om det någon gång, hur konstigt det känns att gå omkring hemma i bara stumpor eller barfota. Golvet är så hårt? Orimligt. Men ja alltså det är så typiskt mig att vilja köpa mysgrejer/homewear efter att ha stannat hemma en (1) kväll. Vill glida omkring i den här kimonon som om jag är någon (seriöst dock, har ni sett något mer Gossip Girl-aktigt för det har fan inte jag). Okeeeej det var dagens förvirrade tankar ha en jättefin söndag och hoppas ni inte är alltför bakis. Puss!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..