Kyckling i tomat-, pesto- och fetaostsås

Gokväll 
 
Till lunch idag slängde vi snabbt ihop en tomat-och pestosås med kyckling och fetaost i. Det blev förvånansvärt gott! Denna enkla rätt toppades med pinjenötter och serverades tillsammans med quinoa, blandspenat och paprika.
 
 
Ingredienser (2 pers):
1 stor kycklingfilé
5 stora champinjoner
1 burk krossade tomater
1-2 msk pesto
100 gram festaost
salt
vitpeppar
chilipeppar
basilika
 
 
Hacka och stek kyckling i kokosolja. Skiva champinjonerna och släng i pannan tillsammans med kycklingen. Häll på krossade tomater, pesto, fetaost och kryddor. Låt puttra en stund på svag värme och servera med någon form av kolhydrat och sallad.
 
Kram / Emma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..