Wednesday linklove

Hej vänner ♥

Idag vill jag tipsa er om tre fantastiska tjejer som inspirerar mig!

friendly food

 

Hanna Göransson som driver bloggen hurbrasomhelst.se har precis kommit ut med boken Friendly food – en fantastiskt fin kokbok med mat utan gluten socker och mjölk. Jag ska själv köpa hem den och inspireras av hennes fantastiska recept!

 

träningsglädjetalks

 

Sara Rönne driver podcasten Träningsglädje Talks – som är en av mina stora podcastfavoriter! Sara inspirerar med kloka tankar om hälsa, men även till ett liv fullt av äventyr – vilket jag älskar! In och lyssna om ni inte gjort det!

 

Malinrosén

 

Malin Rosén är en fantastisk tjej som tidigare haft ätstörningar, men som idag jobbar aktivt med att hjälpa andra! Hon är diplomerad kognitiv coach med inriktning på missbruksproblematik. Hennes vision är att hjälpa ungdomar att stärka sig själva då ätstörningar och psykisk ohälsa ökar alltmer bland ungdomar idag. Ett fantastiskt jobb vilket jag tycker är otroligt stark och fint gjort! Ni hittar Malin på senseworkout.se.

 

Har ni några tips på fina inspirationskällor där ute?

Dela dem gärna med med oss!

 

Kram / Emma.

LOADING..