Kärlek till magen

Hej godingar ♥

Jag har sån SJUK träningsvärk i magen idag, eller rättare sagt träningsvärk i hela korsetten runt ryggraden.

Jag körde rygg och mage i gymmet igår och fick jag för mig att avsluta passet med något jag inte gjort på länge, AMRAP med fokus på mage/ core. Jag satte ihop 6 övningar som jag tänkte skulle köra slut på mig. Sen satte jag timern på 15 minuter och så körde jag så många varv jag hann med. När vi jobbar med styrketräning i bålen är inte syftet att köra så snabbt som möjligt, kvalitet före kvantitet ska det vara! Och oj så jobbigt det kan bli 😀

  1. 15 benindrag på boll
  2. 20 situps
  3. 15 sidoböj åt vänster med viktplatta
  4. 15 sidoböj åt höger med viktplatta
  5. 1 minut planka
  6. 10 burpees

Svetten dröp och magen blev helt slut! Så jäkla gött!

DSC_9394

Foto: Caroline Dahlén

 

 Känns 15 minuter som lång tid? Börja med 5 minuter och öka successivt vetja!

 

Med det magpasset önskar jag er en trevlig helg ♥

 

Kram  Emma.

LOADING..