KRAM

Hej vänner ♥

Jag kikar in här för att skicka en stor kram till er alla på alla hjärtans dag!

Tanken är väl att den här dagen ska vara fylld med lite extra värme, kärlek och omtanke till vår omgivning, och visst är det en fin tanke även om baktanken med dagen är kommersiell.

Men vet ni? Kärlek och omtanke kostar ju ingenting, så det blir ju precis vad vi gör den till! För mig är dagen precis som en vanlig dag, eftersom jag varje dag försöker ge kärlek och bry mig om de jag älskar. Men lite extra kärlek skadar ju inte, så det ger jag gärna idag 🙂

Vi har tillbringat våran lördagsförmiddag likt alla andra lördagar – med en lång mysfrukost i soffan följt av ett träningspass. Idag blev det dock inga skidor då nästan all snö är borta nu, utan det blev ett gympass ihop, vilket var kul eftersom det var så otroligt länge sen!

Jag bakade dessa goda havrescones som vi serverade med goda ostar, marmelad, färskpressad juice och kaffe!

Älsk på den frukosten!!!

IMG_5540
IMG_5541
IMG_5542
IMG_5543

 

I övrigt har jag tagit mig tiden att ringa till mina föräldrar, och även mina mor- och farföräldrar. Jag har skickat uppmuntrade sms till mina vänner och gett kärlek till mina systrar!

Och nu skickar jag över lite kärlek till er! Tack för att ni alla finns och för att ni läser bloggen ♥

Tusen kramar / Emma.

LOADING..