PODDKÄRLEK ♥

Hej vänner ♥

Att lyssna på podcasts är ungefär som att gå med en vän i öronen. De gör promenaderna, bilturerna eller stunderna med njutning i solen ännu lite bättre! När jag går i skogen har jag helst inga ljud i öronen alls, men under längre träningspass, promenader i stan och liknande blir hela stunden så mycket bättre med något trevligt att lyssna på.

Efter nyår började jag från början med Fredagspodden och har sedan dess plöjt igenom alla underbara avsnitt med Hanna och Amanda. Förutom fredagspodden har jag ett x antal andra poddar som jag lyssnar på, och här är mina top fem favoritpodcasts just nu utan inbördes ordning:

 

Träningsglädje Talks

Fredagspodden

Blogg Business

Källan

Ångestpodden

 

IMG_6342

 

Vilka är era favoriter? 

Dela gärna med er om ni har något tips (det behöver inte ha med träning och hälsa att göra)!

 

Kram / Emma.

LOADING..