Multienzym GO för en bättre magkänsla i sommar + TÄVLING

Inlägg i samarbete med enzymprodukter.se

ENZYMER-2

Enzymprodukter är min samarbetspartner sedan flera år tillbaka och tidigare i vår berättade jag om deras nylanserade produkt Multienzym GO för er.

Ni läsare, som precis som mig har problem med magen, har ni testat dessa matsmältningsenzymer än?

Multienzym Go är nämligen ett matsmältningsenzym speciellt framtagen för personer med nedsatt matsmältning eller för personer som av okänd anledning har problem med matsmältningen (handen upp på den för mig). Som ni vet så har jag IBS och därmed en väldigt känslig och krånglig mage på många sätt. Jag ofta problem med uppsvälldhet, gaser och magont i samband med måltid, vilket är ju ett tecken på dålig matsmältning.

Multienzym Go innehåller 14 olika matsmältningsenzymer som bryter ner både kolhydrater, fett och proteiner. Även maskrosrot är med i innehållet, vilket är ett ämne som förbättrar matsmältningen genom att aktivera produktionen av galla och utsöndringen av bukspottkörtelsenzymer. Genom att ta en kapsel Multienzym GO i samband med måltid kan den som har problem med matsmältningen på så vis underlätta dessa problem ♥

IMG_0086-980x653

Nu knackar sommaren på dörren och framför oss har vi både midsommar, härliga grillkvällar, semester och mysiga restaurangbesök där det ofta bjuds på mycket och god mat! Tillfällen då jag alltid blir sämre i magen, både för att jag äter lite mer än vanligt samt många olika saker samtidigt, men också för att jag får i mig saker som är mer svårsmält för min mage dessa stunder. Någon som känner igen sig?

I såna situationer är jag så himla glad att det finns matsmältningsenzymer som Multienzym GO som jag kan ta. Kapseln ska tas i samband med måltid och den kan användas både tillfälligt och kontinuerligt, framför allt i samband med tunga måltider, t.ex. vid bufféer och liknande. Det blir ju aldrig helt bra med ett piller, men oj vad mycket det underlättar så att jag ändå kan njuta dessa stunder istället för att sitta med ont i magen!

Så precis som jag nämnde ovan så är det alltså en perfekt produkt för oss med känsliga magar att ha med i väskan nu till midsommar och framöver i sommar när det vankas buffér, grillkalas, restaurangbesök och annat skoj med mat inblandat!

Vill du testa multienzym GO så finns produkten att köpa på alla apotek, både i butik och online!

Men du kan också kika in på min instagram där jag just nu i samarbete med Enzymprodukter tävlar ut tre förpackningar Multienzym GO. Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är kommentera inlägget (på Instagram) genom att tagga en kompis som du tror skulle vilja testa produkten, då har du chans att vinna!

Tävlingen pågår fram till fredag 24.00 och vinnarna presenteras sedan på lördag så att förpackningarna hinner skickas ut innan midsommar!

IMG_0090

 

Läs mer om Multienzym GO och fler enzymprodukter här  –> www.enzymprodukter.se.

OBS! Eftersom produkten innehåller maskrosrot ska den inte tas under graviditet.

 

I samarbete med Enzymprodukter.

Kram / Emma.

  1. Hej! Jag har rätt så stora problem med uppsvälld och spänd mage med magont som följd. Läkare säger att det nog är ibs men de har inte gjort någon vidare utredning utom gluten o laktostest, utan bara gissat på det. Men jag har märkt att det finns dagar då jag ätit helt gluten- och laktosfritt under dagen och då inte ens ätit någon mat ännu (med kryddor etc, utan kanske t.ex smoothie, riskakor mm), men ändå är magen som en ballong och gör ont. Det jag funderar på är då vilken av dessa produkter som skulle funka bäst på mig, tro? Kanske svårt för dig att svara på men jag tänkte om du av erfarenhet känner till det. Mvh Sofie

    1. Då tror jag helt klart att Multienzym skulle passa dig bra. In på min Instagram och tävla så har du kanske möjligheten att testa gratis 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..