Hej från nu

Jag sitter ute i paviljongen uppe vid sommarstugan och njuter av allt som jag är omgiven av just precis nu. Fåglarna kvittrar, jag har en vacker utsikt att vila ögonen på, himlen är klarblå, solen strålar och en lätt vind fläktar skönt. Det är alldeles lagom varmt här i skuggan och en bättre plats att jobba på är nog svårt att hitta. Gud vad jag känner mig tacksam!

Jag och Elsa har varit här sedan i torsdags tillsammans med min mamma. Vi har haft otroligt sköna dagar och jag känner mig glad och lugn inombords. Igår fick jag min längsta sovmorgon sedan januari och vaknade helt utvilad när Elsa drog till och sov ända till åtta, och tur var väl det eftersom vi varit vakna i fyra timmar inatt…

Jag tror tyvärr att hon börjar bli sjuk igen för hon började hosta och snora inatt och ville helst bara ligga nära eller på mig. Men hon kom aldrig riktigt till ro, utan låg och tvinnade sig halva natten. Vid halv fyra lyckades vi till slut somna båda två och sov sedan fram till sju idag. Alltid något, men jag är trött idag alltså. Elsa är ändå hyffsat pigg så jag hoppas så himla mycket att det bara var en tillfällighet inatt och att hon inte blir dålig igen.

Vi ska alldeles snart packa in oss i bilen och köra hem till Hammarö. Det tar nästan två timmar att köra dit och jag är måttligt sugen på att sätta mig i bilen den här fina dagen. Vill helst stanna här och bara vara just nu, men vi ska hem till pappa Pelle som längtar efter oss. Och som vi längtar <3 Det är trots allt bara två veckor kvar till midsommar då vi ska hänga här igen!

Hade tänkt dela bilder från dagarna i sommarstugan, men det får vänta tills imorgon! Tiden drog visst iväg och Elsa ska alldeles snart sova och då ska vi åka, så det får räcka med den här texten nu. Hoppas att ni mår bra och får en fin helg!

♥♥♥

Kram / Emma.

  1. Hej Emma!
    Du nämnde för ett tag sedan att du börjat med MSM. Hade varit kul att höra ifall du har känt av några positiva effekter av det än? Har hört så mycket bra om det så har nyligen själv börjat med det och hoppas det kan hjälpa till med mina magproblem.

    Tack för en sån fin blogg och allt du delar med dig av! Kram!

    1. Hej Maja! Absolut, jag kan skriva ett inlägg om det. Håll utkik så fixar jag det inom kort! Glad att du gillar bloggen så <3 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..