Middagsmeny vecka 24

Hallå! Ni är flera som frågat efter och saknat middagsmenyerna här i bloggen. Vi har faktiskt inte riktigt haft lika bra struktur på det nu de senaste veckorna och därför har det inte blivit att jag delat några middagsplaner med er.

MEN, det här veckan har vi planerat för hela veckan! Så därför tänkte jag dela med mig av hur våra planer ser ut! Imorgon ska jag göra ett nytt recept på quinoabollar som jag haft i huvudet länge och på tisdag blir det en smarrig laxsallad. Återkommer med recept, men annars kan ni klicka på länkarna nedan för att komma direkt till recepten.

Hoppas ni gillar!

Middagsmeny vecka 24:

Måndag: quinoabollar med sötpotatispuré

Tisdag: laxsallad

Onsdag: pestopasta

Torsdag: kycklingköttbullar med kokosris

Fredag: räksmörgås

Lördag: grillad halloumiburgare med aubergine

Söndag: rödbetspaj med chevre

Kram / Emma.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..