Bildbomb från dagarna vid Visten

Hallå alla kompisar! Hur mår ni i värmen? Jag är äntligen, ÄNTLIGEN frisk och börjar känna mig normal i kroppen igen. Är fortfarande lite trött, men det är ju inte så konstigt med tanke på vilket rejält virus jag åkte på. Kroppen behöver sin tid.

Efter ett par dagar i sommarstugan har jag och familjen åkt vidare upp till mamma och pappa för lite helghäng och vila innan vi nästa vecka ska starta upp projekt ”altanbygge” på riktigt hemma, vi sköt upp det en vecka eftersom vi kände att vi bara ville ha semester och mysa lite en vecka först.

Dagarna i stugan var så himla underbara. Det finns inget rinnande vatten där vilket både är lite omständigt, men mysigt på ett sätt. Jag älskar att sitta på utedass, vara tvungen att tvätta mig i sjön, stå ute i det fria och diska osv. Det gör en så närvarande i nuet på något vis!

Tänkte inte babbla så mycket nu egentligen, utan mest kika in här, säga hej och visa några bilder från stugan eftersom jag vet att ni gillar att ta del av våra vardagsbilder! Så här kommer ett gäng bilder helt enkelt ↓

Vi anlände till en spegelblank och stilla sjö i onsdags! Vackert var bara förnamnet!

Jag tog direkt ett dopp i sjön vilket var så skönt i värmen!

Passade på att tvätta håret i sjön också. Och den känslan alltså! Så härlig och energigivande ♥

Vi tog en tur med båten, men Elsa var skeptisk, så det blev en kort tur!

När man tröttnar på att äta med skeden kan man äta såhär tydligen…

Elsa fick gulaschsoppa och medan Pelle la henne dukade jag upp middag till oss två!

Räkor bland annat…

Jordgubbar och en sallad med fetaost, soltorkade tomater och oliver!

Och baconlindade dadlar, melon, bröd, brieost och lite frökex. Och så lite vin!

Plockmat är så mysigt! Vi firade att vi snart varit tillsammans i åtta år ♥

Kvällen var fantastiskt varm och fin! 28 grader stod termometern på i skuggan klockan åtta på kvällen.

Vi satt ute hela kvällen, åt långsamt, spelade yatzy, kollade på solnedgången och kom inte i säng förrän efter midnatt. Det var en sån där magiskt fin kväll som man aldrig vill ska ta slut!

Så drog den här skruttungen till och vaknade redan 05.30 dagen efter.. då önskade jag att vi lagt oss tidigare, hehe! Men morgonmyset med henne är svårslaget ändå, även om man är lite trött…

Frukost ute i ljummen morgonluft, så underbart!

Jag hade plockat med mig lite färska hallon från trädgården som blev frukostgodis!

Efter frukosten tog vi tag i disken jag och Elsa! Så mysigt och fridfullt att stå där ute och njuta av diskandet alltså!

Min lilla hjälpreda! På den här bilden syns det verkligen hur blond hon blivit, håret är så solblekt att det nästan blivit vitt på henne!

Och medan jag diskade vidare tog Elsa och Pelle en tur upp i blåbärsskogen. Ungen som älskar bär, hon är min!

Under torsdagen hade vi sedan vänner på besök i stugan! Det var full fart med ungar, badbus och grillmys till lunch!

Jag, Pelle och Elsa grillade lax och så hade jag gjort en stor potatissallad till allihopa (recept här). Mums!

Efter en dag full av bus och kompismys tog vi ett kvällsdopp och la oss sedan tidigt! Det var så skönt att ta ett svalkande dopp innan läggdags!

Elsa drog till och sov från 19.00-07.20 utan att ens dricka välling. Det har nog knappt hänt förut. En riktig drömnatt med andra ord, och så välbehövligt med tanke på föregående natt… och så vaknade vi upp till utsikten ovan, fantastiskt ju!

Elsa hittade hallon vid skogskanten som vi smakade på.

Vildhallon är så jädra gott!

Hon ♥

Njöt av att stå här och diska även denna morgon!

Och den här fina platsen! Att möta sin spegelbild där och tvätta sig på morgonen ger också en speciell känsla av närvaro. Jag vill tillbringa mer tid såhär ♥

Den här pizzan åt vi inte i stugan, men kände att jag var tvungen att dela den med er också. Den är en pizza med chévre och hjortron. Botten var inte den godaste jag ätit, men toppingen var fantastisk!

Har egentligen massa fler bilder, men får räcka för nu så att ni inte tröttar helt på mig!

Hoppas att ni njuter av de fina sommardagarna och att ni tar hand om er ♥

Kram / Emma.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..