Att inreda uterum

Gokväll! Uterummet börjar allt mer ta form och nu har vi fått lite inredning på plats, ÄNTLIGEN. Jag har precis placerat rumpan i en av fåtöljerna som ni ser på bilden nedan. Den känslan!

I morse kom Elsas farmor och farfar och hämtade upp henne för en dag i Mariebergsskogen medan jag och Pelle fick en dag på tu man hand till att inredningsshoppa, träna och äta lunch. En riktig lyxdag utan stress vilket varit så otroligt skönt och mysigt. Vi har saknat Elsa massor, men är så glada över att hon har så fina mor- och farföräldrar som vill ta hand om och spendera tid med henne. Så viktigt för dem alla <3

Vi hade en liten tanke om hur vi ville ha det i uterummet när vi gav oss iväg idag, men det blev inte riktigt som planerat. Allteftersom dagen gick kom vi på att vi skulle ha två fåtöljer här ute också, och så blev det!

Det blev ett ihopplock från Ikea, Mio, EM, Jysk och Rusta och vi är så himla nöjda med resultatet. Det är så sjukt mysigt här ute nu, och när det väl blir mörkare ute kommer det att bli ännu mysigare. Vi ska sätta upp ljusslingor i taket och ha någon slags värme här ute också, men sen är det i stort sett klart inredningsmässigt. På utsidan är det fortfarande lite småfix kvar att göra.

Här är några bilder från hur det ser ut just nu! Jag älskar växterna som är som gröna små färgklickar som lyser upp <3

Img 8499

Img 8503

Img 8501

Img 8504

Img 8506

Img 8507

Img 8502

Img 8511

Img 8513

Img 8514

Vad tycker ni?

Kram / Emma.

  1. Så mysigt ni fått det! Kan just tänka mig hur mycket tid ni kan spendera därute. Förra sommaren levde vi mer eller mindre i vårt uterum. I år har det varit alldeles för varmt men ser fram emot en lång och mysig höst därute.
    Kram

    1. Ja det ska bli himla mysigt! Och med lite värme på plats kan vi ju sitta där även kyligare kvällar 🙂 Kan tänka mig att dt varit varmt för er i sommar, men som du säger blir det ju en lång och mysig höst där ute 😀 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..