Hej från nu

Hej kompisar! Här kommer ett trött kvällshälsning från mig. Jag verkar ha åkt på någon form av magvirus och har inte mått speciellt bra senaste dygnet. Eller det startade redan i torsdags kväll så egentligen de senaste två dygnen. Jag har tack och lov inte kräkts något, men mått så illa, haft ont i magen, och det lilla jag orkat få i mig har bara runnit igenom mig.

Är helt slut i både kroppen och knoppen för tillfället, men börjar faktiskt känna mig lite piggare nu på kvällskvisten. Orkade äta lite middag och har än så länge fått behålla det, så peppar peppar, kanske är det på väg att vända nu. Håll tummarna!

Vi åkte upp till mina föräldrar under dagen idag för att få lite avlastning. Pelle ska springa fjällmaraton om ett par veckor och behöver träna en del i helgen, och jag behöver vila, så då gör jag det här medan mina päron kan ta Elsa.

Jag ska ta en varm dusch och lägga mig tidigt ikväll, ser så mycket fram emot att sova! Det har varit kyligt idag och det känns att hösten är nära nu. Sovrummet var alldeles svart när Elsa gick och la sig, och känslan av att lägga sig i svala lakan är något jag längtat efter!

Ja det var väl det jag hade att säga just nu. En tråkig uppdatering kanske, men så är ju livet ibland. Hur är det med er? Hur mår ni idag?

Img 7006

Hoppas att ni har en fin kväll ♥

Kram / Emma.

  1. Såg dina päron på Toria idag när jag jobbade… och världens sötaste Elsa fick styra bilen 😊
    Är lite nyfiken på hur ni tycker Ospreys bärstol är att ha på sig? Går själv i köpa tankar på en bärstol men har svårt att välja då det finns sååå många modeller.
    Krya på dig!

    1. Ja hon fick följa med dem och handla lite 🙂 Vi är jättenöjda med bärstolen, både jag och Pelle tycker att den är väldigt skön att bära. Den tar mesta vikten runt höften vilket avlastar ryggen bra. Har ju inget att jämföra med eftersom vi inte testat någon annan, men Ospreys bärstolar har fått bäst i test så de ska vara väldigt bra 🙂 Tack för kryat <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..