Tankar från idag

Hej från sjukstugan! Jag ligger fortfarande däckad i illamående och har även fått en kraftig huvudvärk på köpet nu. Huvudvärken kan bero på att jag inte orkar äta och är tom på energi, eller så beror den på kaffeabstinens. Eller så är det en kombination av dem båda.

Jag sov nästan 10 timmar i sträck inatt och halleluja så skönt det var att sova med öppet fönster och kylig regnluft som strömmade in. Hade tjockt täcke på mig hela natten och när jag vaknade var luften sådär höstligt frisk som jag längtat efter. Ljuvligt! Kände mig faktiskt lite piggare när jag vaknade, men blev dålig igen så fort jag åt frukost, så dagen idag är en repris på de senaste dagarna. Seeegt! Jag tröttnar så himla fort på att vara sjuk!

Imorgon drar Emmaslöparutmaning2018 igång (läs mer om utmaningen och om hur du anmäler dig här) och jag sitter för tillfället och skickar ut material till de sista deltagarna som anmält sig. Är en hel hög med tjejer som hakat på, kul!

Själv kommer jag nog inte kunna springa något imorgon, utan får köra mina pass lite senare i veckan. Det funkar ju det också, men snacka om att jag längtar efter att få komma igång nu! Någon mer som har samma längtan?

Img 6844

En bild från en annan bättre dag <3

Kram / Emma.

  1. Krya på dig!
    Längtar också till att få komma igång. Letade fram min gamla gps-klocka igår efter att den legat gömd i ca 4 år pga skador. Så nu ser jag fram emot att få börja använad den också. Ligger dock trött i soffan förtillfället efter att ha spelat en golfrunda med sambon, så får se om jag orkar ut och köra första passet senare idag eller om det får bli imorgon istället 🙂

    1. Vad härligt att du hittade gps klockan! Spännande att höra hur det går för dig sen, hoppas du fått njuta av ett par härliga löppass i veckan! Heja dig 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..