Så känner jag mig nu

Vill börja det här inlägget med att tacka för all respons på gårdagens inlägg. Ni anar inte hur mycket det betyder att ni tar er tiden och kommenterar. TACK!

Det är fredag, klockan är 17.35 och jag sitter på tåget hem från Stockholm. Eller hem, det ska jag ju inte. Elsa är hos mina föräldrar, så när jag kommer fram till Karlstad ikväll hämtar Pelle upp mig på stationen, och så bilar vi upp till Torsby sen. Strax efter nio ikväll får jag förhoppningsvis krypa ner i sängen hos Elsa och gosa in mig i hennes bebisnacke. LÄNGTAR!!!

Jag är väldigt trött, men känner mig samtidigt påfylld av ny energi. Det har varit så lärorika dagar med givande samtal och möten med modiga, och SÅ inspirerande människor. Tänk vilken gåva det är att få ta del av andra människor, och vad mycket man kan lära sig av att dela med andra. Wow säger jag bara!

Även om längtan efter Elsa är den allra största känslan just nu känner jag mig väldigt tacksam och tillfreds med det som är här och nu. Jag känner mig inspirerad och ser så mycket fram emot att fortsätta att utforska mindfulness och resan inom mig.  Det här är bara början!

Nu ska jag jobba lite innan jag stänger ner datorn för att bara vara och smälta in dagarna som varit. Jag har precis tryckt i mig en hamburgare från Burger King till tågmiddag. Det fick bli så eftersom jag behövde något i farten när jag var på väg till tåget. Inte lika glammig och mysig som gårdagens middag, som intogs på en uteservering i kvällssolen med en kär vän. Vi åt helt galet goda quesedillas med sötpotatis på The Green Queen, och med det sagt får ett par bilder på gårdagens middag avsluta det här inlägget.

Img 7680

Img 7681

Trevlig helg!

Kram / Emma.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..