Veckans middagsmeny vecka 37

Hej kompisar! Det är så roligt att ni hör av er och berättar att ni saknat veckans middagsmeny. Som jag skrev förra veckan kommer ju vår vardag att dra igång på riktigt nu i och med att Elsa ska börja på förskolan och jag ska jobba tre dagar i veckan.

För att allt ska rulla på smidigt känns det nu viktigaste än någonsin att planera och strukturera maten. Jag börjar verkligen förstå vilket livspussel det innebär att ha barn, jobba, ta hand om ett hem o.s.v. Allt som underlättar är GULD och matplaneringen kommer återigen få ta plats i vårt liv. Jag lovar att jag ska börja dela med mig igen!

Elsa blev ju sjuk förra veckan, men imorgon påbörjar vi inskolningen på riktigt. Idag har vi därför storhandlat (som ju också är en stor del av planeringen – det underlättar så mycket när allt finns hemma) och fixat här hemma. Elsas lilla förskoleryggsäck står packad och jag ser fram emot en ny vardag för vår familj.

Men nu ska jag inte sväva iväg mer utan dela med mig av veckans middagsmeny. Vi kör måndag till fredag eftersom vi känner att vi vill ha helgen fri och kunna gå på känsla då!

Middagsmeny vecka 37:

Måndag: pestopasta

Tisdag: räksallad

Onsdaggrillad pestokyckling med rotfrukter och ädelostsås

Torsdagspenatbollar- med quinoa och fetaostsallad

Fredag: pizza med sötpotatis och chévre

S4

S4 5

S4 2

S4 4

S4 3

Önskar er en snäll och härlig vecka!

Kram / Emma.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..