Middagsmeny vecka 38

Tjoho! Då var det söndag och dags för veckans middagsmeny! Elsa ligger ute och sover i skrivande stund, så jag och Pelle har precis planerat veckans middagar och skrivit ihop en handlingslista. Så snart Elsa vaknar tänkte vi åka iväg, veckohandla och köra en söndagsfika på Bergvik. Det är en mysig tradition vi haft ett bra tag nu!

Är så pepp på nya veckan och vardagen som börjar rulla på. Ska bli så skönt med lite jobbrutiner igen! Men nu ska jag inte babbla mer utan ge er veckans middagsmeny. Hoppas ni hittar lite inspiration. På fredag ska vi äta en smarrig kräftpasta som jag kommer lägga upp recept på inom kort, den vill ni INTE missa. Så god och uppskattad av hela familjen här!

Middagsmeny vecka 38:

Måndag: vegansk bolognese

Tisdag: älgfärsbullar i tomatsås med pasta

Onsdag: laxplåt

Torsdag: jordnötsbiffar med sötpotatispommes

Fredag: kräftpasta

S5 5b9e3167c194c

S5 2 5b9e31eca7f0b

Ha en fin söndag kompisar!

Kram / Emma.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..