Just great


Har precis ätit en supergod lunch på Fridays med mina 2 härliga vännner Felicia och Viktor, så glad att jag har de i mitt liv! Positiv energi deluxe. Solen skiner utanför och även fast jag fortfarande känner mig lite förkyld så är jag jäkligt glad. Ikväll blir en lugn kväll med chokladdoppade jordgubbar, hummer, champagne och macaroons. Super!

Have just eaten a tasty organic lunch on Fridays with my 2 lovely vännner Felicia and Viktor so glad I have those in my life! Positive energy deluxe. The sun is shining outside and even though I still feel a bit of a cold so I’m pretty damn happy. Tonight is a quiet evening with chocolate dipped strawberries, lobster, champagne and macaroons. Super!

LOADING..

@Sarahtjulandercom at instagram & @Sarahtjulander at twitter

Darlings! Följ mig på instagram och twitter där det är bättre uppdatering sålänge, tills den 1 feb 😉 Då händer det grejer!


 

 1. SÄLJER ETT PAR PRIMEBOOTS PÅ TRADERA (tigermelker på tradera) KOLLA GÄRNA IN, DOM FÖRSVINNER SNART 🙂 !!

 2. herregud sarah du är så patetisk, hur många gånger har du inte sagt att det kommer bli stoooooora förändringar men det inte skett nånting haha? snälla vakna upp och inse att folk börjar tröttna på ditt skitsnack nu. såg upp till dig engång i tiden men det finns inget att se upp till längre tyvärr 🙂

 3. Att du inte uppdaterat på 11 DAGAR är verkligen inte okej. Tänk hur många läsare du faktiskt har som klickar sig in här flera gånger om dagen och hoppas att du har uppdaterat! Tycker även att det är sjukt att du prioriterar att lägga upp saker på din instragram istället för att skriva ett blogginlägg..Du får faktiskt betalt för att blogga, alltså är det ditt jobb. och det är verkligen inte okej att skita i sitt jobb i 11 dagar, hur kan du inte förstå de?

  Du skriver att det kommer bli mycket bättre efter den 1 februari, men ärligt talat hur många gånger har du inte skrivit att snart kommer det bli bättre? Tycker faktiskt att din blogg och uppdatering bara blir sämre och sämre ju större din blogg blir. Borde va tvärtom!

 4. Hur fan kan du bara skita i att uppdatera? Tänk på att utan dina läsare som klickar sig in här varje dag för att läsa så hade du inte haft någonting av det du har i dag! Så tycker du är skyldig oss bra uppdatering..Vet att du skrivit att det händer något den 1 februari med bloggen, men äre så svårt att blogga lite innan de eller?!

  1. Tydligen. Ingen idé att ens skriva sådana här kommentarer då hon skiter i dem också 😀
   Jag har tappat intresset för denna blogg och tror att fler har gjort det. Ändå fortsätter man klicka in sig på hennes blogg i hopp om att hon har uppdaterat men icke sa nicke.
   Hon tar väl för givet att vi kommer vara kvar 🙂

 5. Vad skoj med nya bloggen =) Spännande. Hoppas du har en toppen fin dag. Kram och tack för en riktigt bra blogg

 6. Vill egentligen inte lägga mig i ditt bloggande, men eftersom jag går in här VARJE DAG och det nästan aldrig är uppdaterat blir jag såklart besviken och känner att jag måste kommentera det. Jag älskar när du bloggar, du är så otroligt inspirerande, vacker, klok och peppande. Du har enligt mig den absolut bästa bloggen av alla bloggar jag läser (och det är många kan jag säga!) så därför vill jag ju såklart också att du ska uppdatera. Självklart är det du som bestämmer hur mycket du ska blogga, det är fritt och helt upp till dig att avgöra. Men, du har sagt sååå många gånger att du ska bli bättre på att uppdatera, sen fullföljer du det inte. Vill absolut inte klaga egentligen, för när du väl bloggar gör du det så himla himla bra! Ville bara att du ska veta hur jag och förmodligen mååånga andra tycker och känner. Ville bara peppa dig lite 🙂 Du är så bra Sarah! Kram

 7. Hej! Jag och mina bästa vän ska resa utomlands i sommar och funderar på att åka till Palma Nova, tycker du att det var där med shopping, party osv? Vilket hotell bodde du på och hur långt var det till Magaluf och Palma? 🙂

  1. palma Nova är skitbra, har själv varit där flera gånger och det har varit helt underbart! shoppingen är superbra, fast den bästa shoppingen är i Palma, inte alls långt att åka där emellan! så bra stad

 8. Hej Sarah, jag ville bara be om ursäkt för att en gång så blev det lite krångel mellan oss på instagram (för mer en ett år sedan) där jag inte menade något elakt alls men det blev lite bråk då. Och efter det så har du blockerat mig på instagram och jag läser din blogg varje dag och nu när du inte uppdaterar den så ber jag snällt om du kunde låta mig följa dig på insta igen och ta bort blockningen.. Jag är verkligen ledsen och ber snällt om ursäkt.

  Min instagram är ”astridsmr”

  Ps: det här är inget skämt eller reklam för min instagram, jag ber bara snällt.. Tack i förhand och önskar dig lycka med bloggen och allt !

Comments are closed.

LOADING..

Great morning

Jag startade dagen med kaffe, träning och shopping! Eller rättare sagt jag drack en mörk god espresso, körde kondition på gymmet och handlade ett supersnyggt träningslinne från NIKE! Nu sitter jag och äter lite frukost, perfekt. Nu blir det dusch och sedan vidare för nagelfix. Kör på lite diamonds idag! Ha en bra dag älsklingar <3

LOADING..